CP titanijum traka

CP titanijum traka
Chat Sada
Detalji o proizvodu

CXMET Komando CP-a od titanijuma


cp titanium bars

1: hemijski sastav titanijuma i titanijuma legure ce se povinovati ASTM B348.


2: promjer ili duljina na strani vrućeg radnog bara i njena dozvoljeni devijacija bi trebala ispuniti zahtjeve ASTM B348.


3: najsposobnije devijaciju prečnika, nakon vrele obrade auta. i roda nakon hladnog valjanja i hladnih crteža.


u 4: predeo štapa nakon vrele obrade neće biti veći od polovine svoje dimenzionalne tolerancije.


dužina radne rode će biti 300-6000mm, dužina od 000će biti 300-2 mm, dužina fiksne šipke će biti u dometu fiksnog roda, a dosledeće devijacija prefiksne dužine će biti + 20mm. Dužina dvostrukog vladara će također biti uključena u obim u okviru šanka, a dužina svakog dvostrukog vladara bit će 5mm. Dužina fiksnog vladara ili dvostrukog vladara bit će navedena u ugovoru.


Osobina titanskih barova

Specifikacija titanijuma i štap za legure. visoka težina titanijuma, jaka snaga, odlična mehanička izvedba, izvrstan otpor korozija.


Gde se koristi titanijumski stapovi?

Iz CP-a su korišćene u: zračni prostor, brodovi, auto-dijelovi, dijelovi bicikla, pomorska Inženjerija desalinacija, mariculture, offshore naftne bušotine, naftovod morske vode; Elektrane na termalnu konverziju, kondenzatore, parne turbine i titanijumske oštrice u industriji napajanja; Petrohemija chlor-alkali, soda pepeo, urea i Vakuumska sol u industriji hemijske nafte; Elektroliza i elektroopiranje u metalurgickoj industriji; Tekstilna, papir i gorivo u svetlomnom industriji; Medicinske industrije opreme za proizvodnju ljudskih zamjena. Dekoracija u industriji gradnje; Sportsku opremu, dnevne kompjutere, kamere, satove, naočale, mobilne telefone, kuhinjware i zanatske proizvodnje.

titanium rod  (1)(1)


Zašto odabrati CXMET?

A:prva. konkurentna cijena: pošto smo postavili veću novu biljku, svi troškovi su pod našom kontrolom.

u međuvremenu, fokusirajmo se na visok obim, ali slabo-Marni posao.

treжe. uvijek zalihe spužve kad je cijena u najnižoj fazi.

4. super kvaliteta: svi naši proizvodi su proizveden strogom inspekcijom i snimljenom i arhivirane, i Dostavit će list "Mill test" klijentu nakon što završi proizvodnja. Neusklađenih proizvoda će se pažljivo tretirati.

5. naša fabrika je dodijelila potvrdu.

Koji je Cxmetov proizvod?

A:Bolja usluga: pored tacne isporuke, Brza reakcija, dobar stav usluga i usluge nakon prodaje, mi nudimo i usluge koje se dodaju na vrijednosti. A naši proizvodi nisu prekid za period garancija.Hot Tags: CP titanijum, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrike, kompanije, dionice, veleprodajne proizvode.
Upit

You Might Also Like