Cp Titanium ploča Target 12 * 270 * 830mm
Cp Titanium ploča Target 12 * 270 * 830mm
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Titanijum meta obrađuje oko 5 tona svakog meseca, oni su gotovi ciljevi i polu-ciljevi. Velika količina blankovane ploče zalepila se za ciljni cilj titanijuma.


Osnovne informacije o ravnom metalu titanijuma.

1. Razred: Gr1, Gr2, Gr5, 4NTi, itd.

2.. Mašinska obrada: taljenje 3times, kovanje pomoću brzih kovanja više od 3 puta.

(Prazna sa ravnomernom unutrašnjom strukturom zrna.)

3. trećina. Način obrade: valjanje, brušenje, spajanje, itd.

4. mesto. Oprema za preradu: obrtni strug, stroj za bušenje, CNC brusilica, CNC strug, mašina za bušenje i lemljenje, mašina za poliranje i druga površinska mašina za tretman itd.

5. mesto. Oprema za ispitivanje: Mašina za označavanje korozije, detektor performansi, ispitivanje bez razaranja, jednodnevna inspekcija, ultrazvučna kontrola itd.

titanium flat target  (2).jpg

titanium plate target  (7).jpg

titanium plate target  (2).jpg
Konkurentna cena: Od kako smo postavili veću novu fabriku, svi troškovi su pod našom kontrolom. U međuvremenu, fokusirali smo se na poslovanje sa velikim obimom, ali sa malom marginom. Uvijek zalivite sunđer / ingote kada je cijena najniže.

Super kvaliteta: Svi naši proizvodi proizvedeni su strogom kontrolom za svaki korak procesa i snimljeni i arhivirani, i poslati će Mill Test sertifikat klijentu nakon proizvodnje. Nijedan usklađen proizvod neće biti tretiran pažljivo. Naša fabrika je dodelila ISO sertifikat.

Bolja usluga: Pored tačne isporuke, brze reakcije, dobrog servisa i usluge nakon prodaje, nudimo i usluge sa dodanom vrijednošću. I naši proizvodi nisu prekid u garantnom roku.


Za titanijumsku metu i drugu metu retkih metala, kontaktirajte sa Suncem.

CXMET je jedan od najboljih proizvođača i dobavljača na svetu od 12 * 270 * 830mm, a mi smo i profesionalna kompanija sa produktivnom i efikasnom fabrikom. Dobrodošli u veleprodajne proizvode od nas, imamo cp titanium ploču cilj 12 * 270 * 830mm na zalihama za vas.
Upit