Prilagođena obradna čestica titana za industrijsku upotrebu

Prilagođena obradna čestica titana za industrijsku upotrebu
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Prilagođene obrade čestica titana za industrijske hidrauličke cilindre prilagođene su kupcima.' crtanje i oni bi se mogli obraditi kao bilo koji drugačiji dizajn.


Osnovne informacije

Hidraulični cilindar od titana (koji se naziva i linearni hidraulički motor) je mehanički aktuator koji se koristi za davanje jednosmjerne sile jednosmjernim hodom. Ima mnogo primjena, prije svega u građevinskoj opremi (inženjerska vozila), proizvodnim mašinama i građevinskom postrojenju.

Titanijum hidraulični cilindri dobivaju svoju snagu iz hidraulične tekućine pod pritiskom, koja je obično ulje. Hidraulički cilindar sastoji se od cilindrične bačve, u kojoj se klip spojen na klipnu šipku pomiče naprijed-natrag. Cev je na jednom kraju zatvorena dnom cilindra ( koja se također naziva kapa) i na drugom kraju glava motora (koja se naziva i žlijezda) gdje klipnjača izlazi iz cilindra. Klip ima klizne prstenove i brtve. Klip dijeli unutrašnjost cilindra u dvije komore, donja komora (kraj poklopca) i bočna komora klipnjače (kraj štapa / kraj glave).


Cilindarska bačva uglavnom je izrađena od bešavne cijevi. Cilindar bačva je tlo i / ili iznutra izdubljen sa tipičnom površinskom površinom od 4 do 16 mikroinch.Baza ili poklopac cilindara

Glavna funkcija poklopca je da na jednom kraju zatvori tlačnu komoru. Poklopac je povezan s tijelom zavarivanjem, navojem, vijcima ili šipkama za zavarivanje. Čašice se također izvode kao dijelovi za ugradnju cilindra [prirubnica poklopca, poklopac poklopca, cap clevis]


Prilagođene mehaničke čestice od titana za industrijske hidraulične cilindre prilagođene su kupcima' crtanje i oni bi se mogli obraditi kao bilo koji drugačiji dizajn. Osnovne informacije Hidraulični cilindar od titana (koji se naziva i linearni hidraulički motor) je mehanički aktuator koji se koristi za jednosmjerni hod koji daje jednosmjernu silu. Ima mnogo primjena, prije svega u građevinskoj opremi (inženjerska vozila), proizvodnim mašinama i građevinarstvu. Hidraulični cilindri od titana dobijaju snagu iz hidrauličke tečnosti pod pritiskom, koja je obično ulje. Hidraulički cilindar sastoji se od cilindra u kojem se klip spojen na klipnjaču kreće naprijed-nazad. Sklop je na jednom kraju zatvoren dnom cilindra (koji se naziva i poklopac), a na drugom kraju glava motora (koja se također naziva i žlijezda) gdje klipnjača izlazi iz cilindra. Klip ima klizne prstenove i brtve. Klip dijeli unutrašnjost cilindra na dvije komore, donju komoru (kraj kapice) i bočnu komoru šipke klipa (kraj štapa / kraj glave). Cilindarska cijev uglavnom je izrađena od bešavne cijevi. Cilindarska bačva je brušena i / ili iznutra odstranjena, sa tipičnom površinskom površinom od 4 do 16 mikroinch. Baza ili poklopac cilindra Glavna funkcija poklopca je da zatvori komoru pod pritiskom na jednom kraju. Poklopac je povezan sa tijelom zavarivanjem, navojem, vijcima ili šipkom za vezanje. Kapice se također koriste kao dijelovi za ugradnju cilindra. Mnogo njih će napraviti površinsku obradu, a zatim će ih koristiti kao posebno stanje. Dobrodošli na vaš ljubazni upit i narudžbu.


Fotografije za običnu obradu čestica titana za industrijsku upotrebu

titanium  hydraulic cylinder (2).jpg

titanium  hydraulic cylinder (5).jpg

titanium  hydraulic cylinder (13).jpg

titanium  hydraulic cylinder (1).jpg

Iznad je nekoliko fotografija za CXMET' sCustom čelična obrada čestica titana za industrijsku upotrebu. Mnogo njih će napraviti površinsku obradu, a zatim će ih koristiti kao posebno stanje.


Dobrodošli na vaš ljubazni upit i narudžbu.Hot Tags: custom čestica za obradu titana za industrijske proizvode, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, kompanija, zalihe, veleprodaja, proizvodi
Upit

You Might Also Like