Prilagođena titanijumska čestica za industrijski
Prilagođena titanijumska čestica za industrijski
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Prilagođena titanijumska čestica za industrijski hidraulicni cilindar je prilagođena za crtanje klijenata i mogu biti procesuirana kao svaki drugi dizajn.


Osnovne informacije

Hidraulicni cilindrični cilindar (također je nazvan linearni Hidraulični motor) je mehanički aktuator koji se koristi da se pruži jednosmjernom silom kroz jednosmjerni moždani udar. Ona ima mnogo aplikacija, posebno u građevinskom opremi (inženjerskih vozila), proizvodnju mašinerije i civilnog inženjeringa.

Hidraulicne cilindre dobiju energiju iz hidraulične tekućine, što je tipično nafta. Hidraulicni cilindar se sastoji od cilindra, u kojoj je Piston povezan sa Piston šipkom kreće napred-nazad. Cijev je zatvorena na jednom kraju od strane cilindra (također se naziva kapa) a drugi kraj cilindra je također nazvan "žlezda", gdje je "Piston rod" izašao iz cilindra. Piston ima klizaće prstenove i foke. Piston dijeli unutrašnjost cilindra u dvije komore, donji dio komore (Cap kraj) i "Piston/Head kraj".


Cijev od cilindra je uglavnom napravljena od cevčice. Cijev od cilindra je pod zemljom i/ili je interno sa tipičnim površinom od 4 do 16 mikroinča.Baza cilindra ili kapa

Glavna funkcija kape je da zatvorimo komoru za pritisak na jednom kraju. Poklopac je povezan sa tijelom varanjem, točivom, šrafima ili kravatom. Kape također izvode kao i rastući dijelovi cilindra.


Prilagođena titanijumska čestica za industrijski hidraulicni cilindar je prilagođena za crtanje klijenata i mogu biti procesuirana kao svaki drugi dizajn. Osnovne informacije Hidraulicni cilindrični cilindar (također je nazvan linearni Hidraulični motor) je mehanički aktuator koji se koristi da se pruži jednosmjernom silom kroz jednosmjerni moždani udar. Ona ima mnogo aplikacija, posebno u građevinskom opremi (inženjerskih vozila), proizvodnju mašinerije i civilnog inženjeringa. Hidraulicne cilindre dobiju energiju iz hidraulične tekućine, što je tipično nafta. Hidraulicni cilindar se sastoji od cilindra, u kojoj je Piston povezan sa Piston šipkom kreće napred-nazad. Cijev je zatvorena na jednom kraju od strane cilindra (također se naziva kapa) a drugi kraj cilindra je također nazvan "žlezda", gdje je "Piston rod" izašao iz cilindra. Piston ima klizaće prstenove i foke. Piston dijeli unutrašnjost cilindra u dvije komore, donji dio komore (Cap kraj) i "Piston/Head kraj". Cijev od cilindra je uglavnom napravljena od cevčice. Cijev od cilindra je pod zemljom i/ili je interno sa tipičnim površinom od 4 do 16 mikroinča. Baza cilindra ili kapa Glavna funkcija kape je da zatvorimo komoru za pritisak na jednom kraju. Poklopac je povezan sa tijelom varanjem, točivom, šrafima ili kravatom. Kape također izvode kao i rastući dijelovi cilindra. Fotografije za ' titanijumski cilindar ' hidraulicni cilindrični cilindar (2). jpg hidraulicni cilindrični cilindar (5). jpg Hidraulični cilindrom (13). jpg hidraulicni spremnik titanijuma (1). jpg Iznad su neke od fotografija za CXMETOVU korisnu česticu za industrijski. Mnogi od njih će napraviti nešto od površine i onda koristiti kao posebno stanje. Dobrodošli na vaše ljubazno ispitivanje i red.


Fotografije za korisnička čestica titanijuma za industrijski

titanium  hydraulic cylinder (2).jpg

titanium  hydraulic cylinder (5).jpg

titanium  hydraulic cylinder (13).jpg

titanium  hydraulic cylinder (1).jpg

Iznad su neke od fotografija za CXMETOVU korisnu česticu za industrijski. Mnogi od njih će napraviti nešto od površine i onda koristiti kao posebno stanje.


Dobrodošli na vaše ljubazno ispitivanje i red.Upit