Vodeći Dioničar u Titan i legure titana

CXMET je dobavljač i dioničar titana i Titan legure proizvoda:

Titan je najčešće materijala za industrijski aplikaciju i se koristi intenzivno za morske vode cjevovod, reaktor posuda i izmjenjivača topline u petro nafte i plina i Marine industrije, to je dijelom zbog niske gustoće i corrision otpor i to je lako zavarenih, vruće i hladno je radio i obrađeni.


Naš uglavnom dionica je Titan bar, štap i žica proizvodi naše Titan zaliha uključuju CP razreda 1 – dizajniran za odlična zavarljivost i utjecaj


žilavost, 2 razreda, razreda 3 – koristi gdje je otpornost na koroziju je veliki faktor dizajn, kao što su kada stvaranje zrakoplova Titanija, CP razreda 4, 7 razred i razred 11, kao i Titan legure.  sadrži 6Al-4V ili ocjenu 5, 6Al-4V ELI ili razreda 23, 12 razreda, 5Al-2.5Sn, 6Al-2Sn-4Z1-2Mo, 15V-3Cr-3Sn -


3Al i mnoge druge od titana i Titan legure bar, štap i žica. Svi šipka se isporučuje u mlin površini sa slučajan dužine.


Naših proizvoda uključuju:

Titan cijevi (bešavne i Zavarene u slučajnim dužinama i Siječe)

Vijčani spojevi Titanija (BW i kovani okovi)

Titan Prirubnice (ANSI, DIN, EN, JIS)

Titan Bar (kružni, kvadratični i šesterokutni u slučajnim dužinama i Siječe)

Titan Otkivaka (Diskova, Prstenova i otkivci prema crtežu)

Titan ploča (Pune tanjure i Siječe)


CXMET se obvezao na najvišu razinu usluge kupcima, uključuje utovar, naš paket imao osvojiti visoke pohvale od naših clinet, za više informacija, pls javite kod nas!