7 zapadnoj Kini multinacionalno rashlade sajma

Od od 19 do 23. lipanj 2018, izložba u Baoji, Kina, koja traje pet dana a tema je 7 Zapadna Kina multinacionalne Kiseljenjem poštena i međunarodni industrijski proizvodi nabave izložba.


international industrial exhibition.jpg

Postoji puno internationl međunarodne freiends pohađao je Exihibition. Oni su iz Indije, Viatnam, Nepal, Malezija, Egipat, Henya, itd. Postoji više od 30 stranih zemalja prisustvovao ovoj izložbi.

Kao politika pojasa i ceste inicijativa, svim gradovima na Ruti će imati veće mogućnosti. U Baoji (Titan dolina) imat će futhure razvoj.

Xi'an industrail.jpg

Baoji industrial.jpg

The Belt and Road Initiatives (1).jpg

the Belt and Road Initiatives.jpg

CXMET pogled i exihibition i dobili smo mnogo novih prijatelja. Kao politiku pojasa i ceste inicijative, puno naših proizvoda će ići do centra Azija, Zapadna Azija i Eroup zemalja.

Odsad veliku količinu naših proizvoda je prodano u naftom bogate zemlje. Se uglavnom proizvodi su Titan cijev, Titan cijevi-montaža, Titan prirubnica, nikal cijevi, nikal cijevi-montaža, nikla prirubnica i cirkonij prirubnice, itd.

CXMET je veliki Titan particl dionica dobavljač, uglavnom dobavljanje dionica od titana, zavarivanje cijevi, Titan bešavnih cijevi, titanijumske ploče, Titan list, Titan smotan list, Titan bar, Titan štap, Titan prirubnica i Titan mete.

Veliku količinu Titan paticles mogu se prilagoditi kao crtež, uzorak ili drugi način.

    

Dobrodošli ljubazno upiti i dobrodošli da posjete našu tvornicu.

detaljnije žele znati samo e-mailSunny@cxmet.com