Danas je naša proizvodnja i inspekcija šipki od titana završena i isporučuje se

Za nabavku sirovina biramo visokokvalitetne dobavljače titanijumskih sunđera i kontrolu kvaliteta je odlična. Nakon niza procesa kao što su poliranje vrućim valjanjem i slično, visokokvalitetne titanijske šipke proizvode se i isporučuju nakon pažljivog pregleda u skladu sa industrijskim standardima.

Današnji rad je mikrokozmos dnevne rutine.

titanium bar factory of China.jpg

Titanijumski bar, TA1 titanijumski bar i TC4 titanijumski bar imaju malu težinu, visoku čvrstoću, odlična mehanička svojstva i odličnu otpornost na koroziju. Široko se koristi u: zrakoplovnim, brodovima, auto-dijelovima, dijelovima bicikala, uklanjanju vode za pomorstvo, marikulturi, bušenju nafte na moru, cjevovodu morske vode; Pomorska postrojenja za termičku pretvorbu u industriji energije, kondenzatori, parne turbine, titanijske lopatice; Klor-alkalija, soda pepeo, urea i vakuumska sol petrohemija u hemijskoj naftnoj industriji; Elektroliza i galvansko poliranje u metalurškoj industriji; Tekstil, papir, goriva u lakoj industriji; Proizvodnja opreme za medicinsku medicinsku zglobove za medicinsku industriju; Dekoracija u građevinskoj industriji; Proizvodnja sportske opreme, računari u svakodnevnom životu, izrada fotoaparata, satova, naočala, mobilnih telefona, kuhinjskog pribora i zanata.

titanium bar factory of China.jpg

Spužvasta titanijum je čist titan i sirovine za obradu legura od titana. Mnogo je mogućih načina da se napravi titan iz tita2 bogatog titanita. Metalurzi vjeruju da je najbolji način da se napravi čisti titanijum transformacija TiO2 u TiCl4, a zatim upotreba TiCl4 kao sirovine, ili smanjenje TiCl4 natrijumom (naziva se termička redukcija natrijuma ili Kent metoda „SL“). Ili s redukcijom magnezijeve topline TiCl4 (poznatom kao redukcija topline magnezija ili klauer metoda) nakon redukcije bloka titanijuma, jer je porozna spužvasta, takozvana spužvasta titanijum.


titanium bar of China