Tko će biti pobjednik

FIFA World Cup je danas dolazio. Domaćin Rusija pobijediti Saudijska Arabija kao 5:0, što je prvi put sa tako veliku prazninu između rezultata. I svima se fokusirati na Rusiju.

Tamo je dugo vremena za Rusiju bili pod ekonomske sankcije, a čini se da će trajati dugo vremena. Naših proizvoda može biti otpremljeni u Rusiju a ne primamo novac iz Rusije.

Rusija je jaka na vojsku, ali slabe obrane u gospodarske i financijske. Za dugo vremena smo imali surađivati s Rusijom na Titan spužva i nafte i plina. Titan spužva uvozi iz Rusije su i bili rastopila proizveden da će mnoge vrste Titana proizvoda. Kao, Titan bar, Titan list, žicu od titana i Titan otkivaka i cijevni dijelovi od titana. Sve vrste ove titanijumski proizvodi obrađuju i izvozi u cijelom svijetu.

Od travnja 2017, u Rusiji je bio ograničen i mnogo naših proizvoda Titan mogao biti isporučen u Rusiju. Uglavnom za kineske tvrtke nisu mogli dobiti novac iz Rusije.

Nakon SP, nadam se da Putin i Donald Trump mogao rukovati i napraviti neke nove suradnje. I mogao pustiti naše proizvode može izvesti u Rusiji glatko. I napravio je naša Titan međunarodne trgovanje ide dobro.

Više informacija o tome titanijumski proizvodi će biti stalno ažuriranje.

Više detalja na materijal od titana, nikla, volfram, molibden, Tantal, niobij, cirkonij obratite sa Sunny WenSunny@cxmet.com.