Nikal-Titan memoriju pređe legure Super Stretch
Nikal-Titan memoriju pređe legure Super Stretch
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Žicu memorija legure nikla od titana

NiTi slitine , također pod nazivom nitinol žice, to je smjesa od titana i nikla, gdje dva elementa aire prisutan u podjednakim atomski Ni:Ti = 55:45.

Uglavnom imaju dva svojstva: oblik efekta memorije i superlasticity Naravno, oblik memorije je sposobnost niti žice prolaze deformacija na jednom temperaturi, a zatim oporaviti svoj originalni, underformed oblik nakon zagrijavanja preko svojih "transformacija temperatura". Ali superlasticity javlja se na uski temperature, odmah iznad svoju transformaciju temperaturu; u tom slučaju, nema mogućnosti grijanja prostorija potrebno je izazvati underformed oblika da se oporavi.

Glavni productes je NiTi aluminijski ploča ,NiTi slitina žice;

Niti oblik memorije legure - dobro cijevi
Područja primjene: medicinski, Zrakoplovstvo, elektronika, Marine industrije, petrokemijske industrije, ratne industrije, automobil i druge komponente preciznost instrumenta.

  • Nitinol je također popularna u iznimno elastičan naočale okviri. Također se koristi u nekim izvorima mehanički bdjeti.

  • Nego može biti upotrijebljen kao temperatura nadzornog sustava; se mijenja oblik, može aktivirati prekidač za kontrolu temperature.

  • Se koristi u mobilnu telefoniju kao uvlačenje antene ili mikrofona, zbog svoje prirode visoko fleksibilan i mehaničko pamćenje.

  • Koristi se u neki novitet proizvoda,mađioničara da pokažu "psihičkih" moći, i žlicu će saviti sebe kad nekad promiješati čaja, kave ili bilo kojom drugom toplom tekućinom.

  • Također može se koristiti kao žice koje se koriste za pronalaženje i Označavanje tumora dojke tako da sljedeće operacije može biti Točnije.Upit