Titanijumska anoda Za elektrodijalizu
Titanijumska anoda Za elektrodijalizu
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Osnovne informacije


CXMET (Baoji Chuangxin Metal Materials Co., Ltd. i Shaanxi CXMET Technology Co., Ltd.) su obrađivali i prilagođavali titansku anodu za proizvode hlor-dioksida mnogo godina.

CXMET je titana anoda za fabriku hlor dioksida i imamo puno zaliha titanijuma. Dugi niz godina, veleprodaja titana anode za hlor dioksid kao crtež, OEM kao crteži, fotografije ili uzorci.


Jedna od primarnih aplikacija titana je za prečišćavanje vode. U koje spadaju tri deputacije.

1. Titan anoda za hlor dioksid elektrolizom

2. Titan anoda za elektrodijalizu

3. Titan anoda za uklanjanje kalcijuma i magnezijuma iz industrijskih otpadnih vodaTitan anoda za elektrodijalizu


Materijal podloge: čista titan ploča, čista titanova mreža

Standardno: ASTM B265

Obloga: evolucija kiseonika, evolucija hlora

Primena: tretman industrijske podzemne vode, koncentracija materijala, prečišćavanje, separacija i drugi fizički i hemijski procesi, otpadne vode, tretman otpadnih tečnosti i oporavak plemenitih metala itd .

Dimenzija: Prema crtežima kupaca, uglavnom kao titanijumska ploča ili titanova mreža


CXMET - titan anoda za snabdevača hlorid dioksidom dobrodošlicu svim vašim pitanjima. CXMET kao profesionalni proizvođači titanijumskih anoda mogli su isporučiti dizajn, poluproizvode i gotove proizvode kao korisničke zahtjeve.

CXMET je jedna od najboljih kina titana anode za proizvođače elektrodijalizata i dobavljača, a mi smo i profesionalna kompanija sa produktivnom i efikasnom fabrikom. Dobrodošli u veleprodajne proizvode od nas, imamo titan anodu za elektrodijalizu na zalihama za vas.
Upit