Titanijumska anoda za primjenu u tretmanu vode
Titanijumska anoda za primjenu u tretmanu vode
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Uvod

Baoji Chuangxin Metal Materials Co., Ltd. osnovan je 2005. godine i radi na međunarodnoj trgovini iz 2008. godine. Kako se poslovni kapaciteti poboljšavaju, količina izvoza se brzo povećala i samo jedna kompanija ne može da ispuni naše zahteve. Zatim je naša nova kompanija - Shaanxi CXMET Technology Co., Ltd. osnovana od 2016. godine, koja kompanija uglavnom vrši međunarodnu trgovinu.

Ove dve kompanije su svi servisi za klijente CXMET-a.


Osnovne informacije


Moja fabrika ima veliku količinu titana u ingotu za obradu i vrste titanskih proizvoda kao zahteve kupaca. Naši titanium anodni proizvodi i proizvodi od titana katodne zaštite obrađeni su za različite oblasti.

Kina titan anoda za postrojenja za tretman vode uvek je presvučena kao Ru + Ir legura i brušena i sinterovana. Titan anoda za proizvode za prečišćavanje vode uglavnom se koristi kao generator natrijum hipohlorita. Uvek su se koristili za dezinfekciju bazena. Kompanija za izgradnju brodova proizvodi titanovu anodu za tretman vode i veliku titanijumsku anodu za proizvode za tretman vode.

Primjena:


Prevencija zagađenja vode za hlađenje elektrane, obrada velikih brodskih voda; Mali natrijum hipohlorit generator; Čišćenje otpadnih voda, itd


Dimenzija : Prema crtežima kupaca


Karakteristike:


Životni vek : Struja trenutnog ≤1000-1500A / M2, životni vek do 5 godina.

Potencijal evolucije hlora: ≤1,12V (Reference Condition Reference HG / T2471-2001)


polarizabilnost: 40mV ( Reference Condition Reference HG / T2471-2001 )

Materijal podloge: Čisti Titanium Standard: ASTMB265 GR1

Obloge: mešani rudejsijev oksid i iridijum oksid.


CXMET je jedan od najboljih proizvođača i dobavljaca aplikacija za proizvodnju vode za titanijsku anodu u Kini, a mi smo i profesionalna kompanija sa produktivnom i efikasnom fabrikom. Dobrodošli u veleprodajne proizvode od nas, imamo Titanium Anode za aplikaciju za tretman vode u zalihi za vas.
Upit