Titan hleb
Titan hleb
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Američki standard: ASTM B381


Materijal: Gr1, Gr2, Gr3, Gr4, Gr5, Gr7, Gr9, Gr12


Stanje isporuke: usijano stanje (M) vruće radno stanje (R) hladno radno stanje (Y) (žareno otkrivanje grešaka supergenerizovanih talasa)


Pakovanje: pakovanje od kartona ili drvenih kućišta


Površinska obrada: svjetlo za automobil, asfalt


Specifikacija: spoljni prečnik * visina preseka / mm


Kvaliteta površine: hrapavost površine Ra na dvije krajnje površine ne smije biti veća od 3,2 l mum (u skladu sa zahtjevima ultrazvučne inspekcije), hrapavost Ra na unutarnjoj i vanjskoj površini ne smije biti veća od 12,5 m (Ra ne bi trebao biti više od 3,2 m kada je potreban ultrazvučni pregled na vanjskoj površini obima), a polumjer okretanja treba biti 5-15 mm.


Površina proizvoda ne smije biti napukla, presavijena, teška koža i ostale vidljive oštećenja. Lokalne oštećenja na površini dopušteno je otkloniti brušenjem. Dubina čišćenja ne smije prelaziti dimenzijsku toleranciju, a * mala dopuštena veličina mora biti zagarantovana. Odnos dubine čišćenja i širine ne smije biti veći od 1: 6 na oba kraja, a unutarnja i vanjska strana ne smiju biti veća od 1:10. Vanjsko bočno brušenje treba biti aksijalno.


Obrada površine: čist, bez prašine, bolji radni vek otporan na kiselinu.


Ispitivanje: mehanička svojstva, ispitivanje hemijskog sastava, ultrazvučno ispitivanje.


Performanse: jedinstvena otpornost na koroziju, dobra duktilnost, lagana i jaka, široko se koristi u medicini, hemijskoj industriji, zrakoplovnoj navigaciji, istraživanju nafte i tako dalje.


Inzistiramo na tome da kupcima pružimo najpovoljniju cjenovnu seriju proizvoda kao okosnicu našeg održivog razvoja; Na temelju osiguranja visokog kvaliteta proizvoda i usluga, oslanjajući se na efikasnu kontrolu sveobuhvatnih troškova proizvodnje i rada, stvoriti više prostora za profit za kupce.


sjajni površinski disk od titana (3)

sjajni polirani disk od titana (4)

pakovanje za titan hleb


Upit