Prirubnice od titanijuma

Prirubnice od titanijuma
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Pojedinosti o parametrima prirubnica od titana:

Grade
Gr 1, Gr 2, Gr 9, Gr 1 2PorijekloBaoji, Kina
MaterijalTitan, uglavnom cirkonijumPritisak150 lbs, 300 lbs, 600 lbs, 900 lbs, itd.
Način povezivanjazavarivanjeMarkaCXMET
ModelnejednakoStandardniANSI B 16. 5, ASME B 16. 5


Titanijska prirubnica je vrsta dijelova koja je izrađena od obogaćenog metala titanijuma ili legura titanijuma i povezana s krajem cijevi.


Titanijska prirubnica ima rupe, vijke za učvršćivanje dve prirubnice. Brtva između prirubnica. Prirubnica na prirubnici, prirubnica sa prirubnicom) odnosi se na cijev s prirubnicom (prirubnicom ili prirubnicom).


Može biti liveno, navojeno ili zavareno. Prirubnica se sastoji od para prirubnica, brtve i nekih vijaka i matica. Brtva je postavljena između brtvene površine dva prirubnica. Nakon zatezanja matice, specifični pritisak na površini brtve deformirat će se kada dosegne određenu vrijednost i napuni neravno mjesto na brtvenoj površini kako bi veza bila tijesna bez curenja.

IMG_20170727_094552

cp titanium flange  (6)

cp titanium flange  (2)


Titanium Header prirubnice mogu se isporučiti kao prirubnica za zavarivanje vrata, proklizavanje na prirubnici, slepe prirubnice, prirubnice prstenastih spojnica, prirubnice sa navojem.


0010010 nbsp; Bilo koju vrstu titanijske prirubnice moguće je prilagoditi i više detalja se može kontaktirati s njimasunny@cxmet.com.


Hot Tags: titanske prirubnice, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, kompanija, zalihe, veleprodaja, proizvodi
Upit

You Might Also Like