Titanijumski priključak cevi {0}}
Titanijumski priključak cevi {0}}
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Poređenje tehnologije proizvodnje 0010010 nbsp; Titanijumskih cevnih priključaka razreda 2

Kina je započela 70 s u civilnoj industriji koja se koristi u sistemu hemijske industrije titanijum, titanijum kao građevinski materijali otporni na koroziju za upotrebu u hemijskoj fabrici, utvrdio je status, i kao idealan materijal u hemijskoj cevi za prijenos korozivnih medija životni vijek cjevovoda ovisi o armaturi cijevi, titanovoj cijevi o privlačenju pažnje inženjerskog i tehničkog osoblja, posebno je važna standardizacija ugradnje cijevi od titana.


Radni uvjeti fitinga za cijevi od titana

Prije svega, analiziramo radnu situaciju od titanijumskih cijevi, glavno prenošenje cijevi od titana je korozivno srednje ozbiljna opasnost, kada sa korozivnim sredstvom kroz propusne cijevi od titana, sredinom s određenim pritiskom i raznim cijevima svaki dio tlačnog ležaja, u za analizu se najčešće koriste tri vrste spojnica za cijevi (lakat, tir, reduktor).


Fotografije 0010010 nbsp; nastavka za cevi od titanijuma

titanium tube fitting of Chinatitanium tube fitting


Lakat: 0010010 nbsp; lakat je jedan od važnih 0010010 nbsp; Titanijumskih cevnih priključaka, razred 2 0010010 nbsp; raznih cevnih sistema. Ne koristi se samo za promjenu smjera srednjeg protoka, nego i za poboljšanje fleksibilnosti cjevovoda. Kada medij prođe kroz lakat, medij sa pritiskom ide ravno u stražnji dio lakta, a medij teče duž leđa do izlaza. Stoga je stražnji dio lakta podložan većem pritisku i ozbiljnoj erozivnoj koroziji, što ukazuje na to da leđa nosi veće opterećenje od bilo kojeg drugog dijela.


Tee: 0010010 nbsp; radno stanje trake je slično laktu cilindra, a sjecište grana i pravog puta kroz čaj je koncentrirano. U ovom su trenutku nosivi pritisak i korozija erozije veći nego kod drugih dijelova. Stanje protoka ublažavanja tlaka u razvodnom cjevovodu glavnog cjevovoda.


Redukcijska cijev: 0010010 nbsp; radno stanje redukcije cevi. Kada medij prođe kroz redukcijsku cijev, medij obično teče od velikog do malog kraja. Zbog postepenog smanjivanja područja presjeka, konus reduktivne cijevi je pod pritiskom.


Gornja analiza pokazuje da je 0010010 nbsp; titanijumska cev 0010010 nbsp; izuzetno važan deo titanove cevi, koji direktno utiče na život cevi od titanijuma.


Upit